





			6	
Programme	Level	Day	Time	Lessons
Drama for the Young 早教创意演艺班	N1/N2	Friday	5.00pm - 6.00pm (1 hour)	8 weeks
		Saturday	9.00am - 10.00am (1 hour)	8 weeks
			11.00am - 12.00pm (1 hour)	8 weeks
		Sunday	9.00am - 10.00am (1 hour)	8 weeks
			10.00am - 11.00am (1 hour)	8 weeks
Chinese Theatre Enrichment 创意演艺班	K1/K2	Friday	4.00pm - 5.00pm (1 hour)	8 weeks
		Saturday	10.00am - 11.00am (1 hour)	8 weeks
			2.00pm - 3.00pm (1 hour)	8 weeks
		Sunday	9.00am - 10.00am (1 hour)	8 weeks
			11.00am - 12.00pm (1 hour)	8 weeks
Chinese Reading & Writing 我是小小故事王	N1/N2	Friday	4.00pm - 5.00pm (1 hour)	8 weeks
	K1/K2		5.00pm - 6.00pm (1 hour)	8 weeks
	K1/K2	Saturday	9.00am - 10.00am (1 hour)	8 weeks
	N1/N2		10.00am - 11.00am (1 hour)	8 weeks
	K1/K2		11.00am - 12.00pm (1 hour)	8 weeks
	K1/K2		1.00pm - 2.00pm (1 hour)	8 weeks
	K1/K2	Sunday	10.00am - 11.00am (1 hour)	8 weeks
	N1/N2		11.00am - 12.00pm (1 hour)	8 weeks
P1 Chinese Prep Class 小一华文预备班	K2	Friday	3.00pm - 4.00pm (1 hour)	8 weeks
		Saturday	11.00am - 12.30pm (1.5 hours)	8 weeks
P1 / P2 Chinese Enrichment 小一 / 小二华强化班	P1	Saturday	2.00pm - 3.30pm (1.5 hours)	8 weeks
	P1	Sunday	11.00am - 12.30pm (1.5 hours)	8 weeks
	P2	Sunday	8.30am - 10.00am (1.5 hours)	8 weeks
Chinese Speech & Drama 华文演艺班	P1/P2	Saturday	1.00pm - 2.00pm (1 hour)	8 weeks
	P1/P2	Sunday	10.00am - 11.00am (1 hour)	8 weeks
	P3/P4	Saturday	2.00pm - 3.00pm (1 hour)	8 weeks



